1039 Budapest, Család u. 36/a

Tel.: 240 97 80

nyuszvet@t-online.hu

Hétfő-Péntek: 09:00-12:00, 17:00-20:00
Szombat: 09:00-12:00
Vasárnap: 17:00-20:00


Október 12-én dr. Varga József továbbképzés miatt nem vesz részt a rendeléseken, kollégái fogadják a beteg kisállatokat.

Múlt, jelen, jövő

Rendelőnk 1997 januárjában nyitotta meg kapuit, s azóta folyamatosan bővült tevékenységkörrel és infrastruktúrával állunk az állatok rendelkezésére.

Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl, a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába. A hagyományos állatorvoslás mellett, a gazdi igényeinek megfelelően szívesen próbáljuk ki a legújabb, alternatív gyógymódokat is.

Rendelőnkben biokémiai, cytológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez. Az elmúlt félév során új digitális röntgen, IDEXX laborrendszer és a legmodernebb ultrahang berendezés segíti munkánkat.

A gazdik a további gyógyuláshoz szükséges gyógyszereket, vitaminokat, roboráló szereket is beszerezhetik a Rendelőnkben működő patikában.

Jelmondatunk: Azért vagyunk, hogy gyógyítsunk! Ha egy beteg állat élni akar, küzd, hogy velünk maradhasson, akkor nekünk is küzdeni kell érte, és a lehetetlent is meg kell próbálni véghezvinni, hogy segítsük őt a gyógyulásban.

Mindezek hozzájárultak ahhoz a jó hírnévhez, amelyet naponta hangoztatnak az ide járó gazdik. Szívesen tájékoztatjuk őket szóban és szórólapjainkkal is a gyógyító folyamat részletes ismertetésével, de honlapunk szélesebb körben segíti a kisállat tulajdonosokat, hogy még alaposabban megismerjék tevékenységünket, tájékozódni tudjanak az aktuálisan felbukkanó betegségekről és azok gyógyításáról, új kezelési módszerekről és vizsgálatokról.

Munkatársaink

Cikkeink

 • A humán gyógyszerek káros hatásai háziállatainkra +

  Állatorvosi gyakorlatunkban gyakran találkozunk olyan esetekkel, amikor házi kedvenceink mérgezésre utaló tüneteket mutatnak. Ilyenkor alapos kikérdezés után derül fény arra, Read More
 • A nyár veszélyei +

  Nem is hinnénk, hogy a nyár önmagában mennyi veszélyt rejt állatainkra nézve. Sajnos minden évben találkozunk hőgutát vagy napszúrást elszenvedett Read More
 • Állati gondok télen +

  A hideg beköszöntével sok kérdés merül fel az állattartás körül. Az első és legfontosabb, hogy a jó időben kint lakó Read More
 • Babesiosis /babézia/: a kullancsok által terjesztett betegség +

  Biztosak vagyunk abban, hogy nincs olyan kutyatulajdonos, aki ne hallott volna a kullancsok fertőző tevékenységeiről. Read More
 • 1
 • 2

Kiemelt partnerünk

 

Elveszett Állatok Alapítvány